Leer leven vanuit Soul Esteem en laat verslavende relaties achter je

Therapeuten die thuis zijn in de 'Norwood-problematiek' en de werking van het Twaalf Stappen programma zijn moeilijk te vinden. Als je er een weet, meld het hier. Op die manier kun je je lotgenoten een dienst bewijzen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Fiona van Rees
Berichten: 1
Lid geworden op: wo jun 19, 2019 3:34 pm
Contacteer:

Leer leven vanuit Soul Esteem en laat verslavende relaties achter je

#1 Bericht door Fiona van Rees » wo jun 19, 2019 3:57 pm

Fiona van Rees Vellinga - Counsellingpraktijk Soul Detectives, Den Haag
(Lid van het Netwerk Gezonde Relaties)

Ook ik heb vastgezeten in destructieve relatiepatronen. Stap voor stap heb ik mijn weg daaruit gevonden. Ik help je graag hetzelfde te doen door mijn inzichten met je te delen.

Soul Esteem is wat jij voelt als je jezelf van binnenuit waardeert. Je weet wie je bent en wat je wilt en draagt dat uit naar anderen. Als je op deze manier trouw blijft aan jezelf, zie je dat weerspiegeld in je relaties.

Emotioneel niet beschikbare partners verliezen hun aantrekkingskracht. Je voelt die drang om ze te helpen en redden eenvoudigweg niet meer. Dat komt doordat je nu voor jezelf zorgt en daardoor stevig staat.

Zo’n gezond gevoel van eigenwaarde ontwikkel je door jezelf en je gevoelens serieus te nemen. Steeds weer oefen je in het luisteren naar jezelf. Je leert jezelf uitspreken en opkomen voor jezelf, je leert je grenzen aangeven.

Vanuit deze innerlijke kracht geef je jouw leven vorm. Je verbindt acties aan je doorvoelde verlangens en gaat met jezelf als uitgangspunt op weg in het leven en de liefde.

Wil jij op weg naar Soul Esteem?
Geef je op voor een gratis Soul Session (telefoon of Skype)
In 20 minuten onderzoeken we hoe je los kunt komen van je obsessieve gedrag rond relaties en daten. Na afloop weet je welke stap voor jou de eerste is op weg naar een gezond gevoel van eigenwaarde en vervullende relaties.
https://www.souldetectives.nl/soul-session/

Meer lezen over relatieverslaving en codependency?
Abonneer je op mijn Soul Letters
Mijn Soul Letters zijn openhartige berichten over relatieverslaving en codependency, en wat ik zie als tegenwicht daarvan. Ik hoop je ermee te inspireren de actie te ondernemen die bij je past, zodat je relaties die jou niet meer voeden ook echt achter je zult laten.
https://www.souldetectives.nl/soul-letters/

Like me op Facebook: https://www.facebook.com/counsellingpra ... detectives
Volg me op Instagram: https://www.instagram.com/souldetectives/
Volg me op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fionavanreesvellinga/


Wie weet tot snel! :)
Counsellingpraktijk Soul Detectives - Als je relatie een obsessie is

Plaats reactie