Stichting Naast - Meppel

Voor mededelingen of advertenties, bijvoorbeeld als je wilt weten of er in jouw buurt belangstelling is om een Norwoodgroep te beginnen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 18809
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Stichting Naast - Meppel

#1 Bericht door Anna » wo jun 19, 2019 1:43 pm

Stichting Naast nu ook actief in Meppel met een breed hulpaanbod!

Het is vanaf nu ook mogelijk om hulp te krijgen in Noord Nederland. Stichting Naast heeft een praktijkruimte in Meppel waar je terecht kan voor individuele begeleiding en advies. Daarnaast worden er iedere maand workshops gegeven.

Deze ondersteuning wordt gegeven door onze behandelaar Bernadette van Mol. Zij heeft jarenlange ervaring bij Stichting Naast met het begeleiden en adviseren van naasten van verslaafden. Daarnaast heeft zij in de verslavingszorg gewerkt waardoor zij over een gedegen kennis van verslaving beschikt. Ze is gediplomeerd Psychosociaal Begeleider, Maatschappelijk Werker en GGZ-Agoog. Je bent bij haar in goede handen voor advies of een stuk persoonlijke begeleiding. Vraag gerust een telefonisch adviesgesprek met haar aan om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Wil jij je aanmelden voor telefonisch advies, persoonlijke begeleiding of een van onze activiteiten?
Ga dan snel naar onze website!
Klik hier:
https://helpmijndierbareisverslaafd.nl/


Help kinderen met verslaafde ouders!

Op zaterdag 22 juni staan onze collega's van MIND Verslaving op een paal in het IJsselmeer. De bedoeling is dat zij zo lang mogelijk blijven staan op die paal die een oppervlakte heeft van 30 cm bij 30 cm. Een pittige uitdaging….

Die uitdaging gaan zij aan om zoveel mogelijk aandacht en steun te krijgen voor kinderen van ouders met een verslavingsprobleem.

Wist je dat er in Nederland naar schatting minstens 50.000 kinderen zijn die een ouder of ouders met een verslavingsprobleem hebben?

Help onze collega's mee door te doneren! Klik hier:
https://www.doemeemetmind.nl/team/het-zwarte-gat

Plaats reactie