Harville Hendrix komt naar Nederland!

Voor mededelingen of advertenties, bijvoorbeeld als je wilt weten of er in jouw buurt belangstelling is om een Norwoodgroep te beginnen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 18810
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Harville Hendrix komt naar Nederland!

#1 Bericht door Anna » za mar 02, 2019 11:36 am

Aan iedereen die geïnteresseerd is in een goede relatie!

Voor de meesten van ons is het hebben en behouden van een blijvend liefdevolle relatie een flinke uitdaging. De stijgende lijn van het aantal scheidingen geeft aan dat daar in de hele maatschappij nog behoorlijk wat werk aan de winkel is. Het is langzamerhand bekend dat Liefde een werkwoord is, maar hoe je daar nou precies aan moet werken blijft voor velen nog een vraagteken. Het boek dat de juiste antwoorden en zeer heldere uitleg geeft hoe je dat kunt doen, is de bestseller Getting the Love You Want van Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt. Het blijkt dat je gewoon kan leren hoe je zorgt dat je relatie goed blijft en zelfs steeds liefdevoller wordt!

Dit boek Getting The Love You Want is één van de meest belangrijke boeken over relaties ter wereld. Het heeft al miljoenen relaties gered, waaronder die van Oprah Winfrey. Ze spreekt erover in het volgende filmpje en noemt het boek “...the Best Relationship Book EVER!!”

https://www.youtube.com/watch?v=zTH7qrh2UgQ 2:22min

De schrijvers Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt leggen precies uit hoe relaties eigenlijk tot stand komen, (waarom heb jij nou juist deze partner), waarom je relatie in een dip kan raken en hoe je dat om kan keren tot een blijvende, diep verbonden liefdevolle relatie. De allereerste versie van dit boek werd in 1990 in het Nederlands vertaald, maar werd daarna nooit meer herdrukt en was niet meer te krijgen. Er werd op internet enorm naar gezocht! Per 31 mei 2019 gaat dit veranderen, de allernieuwste versie van dit boek komt dan uit in het Nederlands onder de titel “Krijg de Liefde die je wilt” bij uitgeverij Succesboeken.nl

Afbeelding

Dit wereldwijd beroemde boek dat al meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht en in 53 talen vertaald is, is door Harville Hendrix onlangs geheel gereviseerd en geüpdatet en kwam onlangs in januari 2019 opnieuw uit in de VS. Het is deze geheel vernieuwde versie die nu in Nederland zal uitkomen.

Ze komen naar Nederland!
Afbeelding

Hier is een persoonlijk welkomst woord van Harville en Helen:
https://vimeo.com/315335143/8ec6def12b
Harville Hendrix en zijn vrouw Helen LaKelly Hunt komen het weekend van 31 mei tot 2 juni naar Nederland en zullen een lezing en twee workshops geven:
op zaterdag 1 juni een workshop voor stellen: “Krijg De Liefde Die Je Wilt”: Hoe creëer je een goede relatie?
Op zondag 2 juni is er een workshop voor professionals: (Relatie)therapeuten, psychotherapeuten, maar ook coaches, trainers, managers of ondernemers die willen leren goed met mensen te communiceren, mediators etc.
Kom naar dit evenement in Conferentiehotel Oud-London in Zeist en boek snel je tickets via deze link, tot 18 maart kun je dan profiteren van extra gunstige Early Bird tarieven:
https://succesboeken.nl/?Pg=weekendkrij ... c=9AF97AA8

Het is uniek dat Harville en Helen naar Nederland komen en waarschijnlijk ook éénmalig, gezien hun hoge leeftijd en het feit dat ze gewoon een te drukke agenda hebben om veel intercontinentaal te reizen. Dit is dus je kans om een workshop mee te maken van deze grondleggers en masters van één van de meest effectieve methodes voor relatie-ontwikkeling ter wereld: Imago Relationship Therapy. Ontwikkeld als systeem voor relatie therapie wordt deze methode nu ook toegepast in het bedrijfsleven en in andere gemeenschappen waarin mensen beter met elkaar en elkaars verschillen willen leren omgaan.

Het is de meest respectvolle en liefdevolle manier om met mensen om te gaan en daarmee buitengewoon goed voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden.

Wacht niet en boek snel je tickets, vol is vol!

Nogmaals het programma:
Vrijdagavond 31 mei geven Harville en Helen een lezing, aanvang 20:00 uur.
Tevens vindt de lancering van het boek plaats, dat vanaf dat moment te koop zal zijn.
Zaterdag 1 juni een Relatie workshop voor stellen 9:00 – 17:00 uur.
Kan je partner niet komen, neem dan een goede vriend of vriendin mee om samen de oefeningen te doen.
Zondag 2 juni een workshop voor Professionals 9:00 - 17:00 uur.
Voor alle professionals: (relatie)therapeuten, maar ook coaches, trainers, mediators en mensen die in het bedrijfsleven werken.
Voor meer informatie en tickets:
https://succesboeken.nl/?Pg=weekendkrij ... c=9AF97AA8

Nogmaals: deel deze mail met zoveel mogelijk mensen, het is belangrijk dat bekend wordt dat je je relatie samen kunt verbeteren en helen!
Je relatie is de basis van je bestaan, als die goed is gaan je werk, je gezondheid en je gezin en kinderen hier zeer wel bij varen!

Hartelijke groet,

Samyra van Roy
Loving Life

Stukje interview van Oprah met Alanis Morissette over Harville Hendrix en het boek 'Getting the Love You Want', (en 'Keeping the Love You Find') wat zij daaraan gehad hebben in hun persoonlijke (relatie)leven:
https://mail.google.com/mail/u/0/?shva= ... rojector=1

Plaats reactie