Gezonderelaties.com - Van leed naar liefde

Therapeuten die thuis zijn in de 'Norwood-problematiek' en de werking van het Twaalf Stappen programma zijn moeilijk te vinden. Als je er een weet, meld het hier. Op die manier kun je je lotgenoten een dienst bewijzen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 17815
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Gezonderelaties.com - Van leed naar liefde

#1 Bericht door Anna » do jul 12, 2018 3:42 pm

Ik kreeg deze link van een van mijn lotgenoten.

Dit is wat er onder andere op hun website staat:

Heb je vaak relatieproblemen? Ervaar je veel pijn en verdriet in je relatie(s)? Heb je bijvoorbeeld last van verlatingsangst of bindingsangst, verlies jij jezelf in relaties (codependentie) of ervaar je je relaties als verslavend (relatieverslaving of liefdesverslaving)? Ben je geneigd partners aan te trekken waarbij je meer pijn dan liefde ervaart?
Vind jouw therapeut
Herken jij je hierin en wil je eigenlijk niets liever dan een gezonde, liefdevolle relatie? Misschien gaat het verder dan alleen je liefdesrelaties en ervaar je ook problemen in vriendschappen, met je familie of in werkrelaties? Wil je weten hoe je gezonde relaties kunt creëren?

Op deze website lees je meer hierover en kun je de therapeuten vinden die je goed kunnen begeleiden in dit proces. De therapeuten die op deze website staan, zijn allemaal ervaringsdeskundig, kennen jouw worsteling dus uit eigen ervaring, hebben zelf het proces van ongezonde relatiepatronen doorbreken doorlopen en hebben daarnaast uiteraard de professionele expertise en ervaring in de begeleiding van mensen die worstelen met ongezonde relaties en die verlangen naar gezonde relaties.

https://www.gezonderelaties.com/

Plaats reactie