'Getting The Love You Want' van Harville Hendrix komt weer in het Nederlands uit!

Voor mededelingen of advertenties, bijvoorbeeld als je wilt weten of er in jouw buurt belangstelling is om een Norwoodgroep te beginnen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Samyra
Berichten: 3
Lid geworden op: zo dec 09, 2018 4:53 pm

'Getting The Love You Want' van Harville Hendrix komt weer in het Nederlands uit!

#1 Bericht door Samyra » zo dec 09, 2018 5:20 pm

Eén van de allerbeste boeken die je kunt lezen over hoe relaties nu werkelijk in elkaar zitten en hoe je ze kunt verbeteren, is het boek 'Getting The Love You Want' van Harville Hendrix, ooit in 1990 uitgekomen als 'De Volwassen Relatie'. Deze Nederlandse versie is helaas al jaren uit de handel, maar daar gaat nu verandering in komen. Harville Hendrix heeft zijn boek volledig gereviseerd, alle 30 jaren ervaring en onderzoek zijn hierin geïntegreerd. In de VS komt deze nieuwe versie uit op 22 januari 2019. Deze versie wordt op dit moment vertaald in het Nederlands en komt uit op 31 mei 2019 onder de titel: 'Krijg de Liefde die je wilt'. Voor de officiële boek launch komen Harville Hendrix en zijn vrouw Helen naar Nederland, zij geven dan tevens dat weekend op 1 juni een eendaagse workshop voor stellen en een informatiedag op 2 juni voor professionals die met zijn methode zouden willen werken. Voor informatie over het boek en het event kun je terecht bij Loving Life Coaching in Haarlem http://www.loving-life.nl of bij de uitgever, http://www.Succesboeken.nl

Anna
Site Admin
Berichten: 18797
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Re: 'Getting The Love You Want' van Harville Hendrix komt weer in het Nederlands uit!

#2 Bericht door Anna » do apr 18, 2019 11:27 am

E-mail van Samyra van Roy:

Het is belangrijk dat mensen dit weten, dit zal een uniek en eenmalig event zijn voor Nederland en België, Harville en Helen zijn al op leeftijd en reizen niet vaak meer intercontinentaal. De unieke kennis die zij overdragen kan veel relaties en gezinnen redden!
Hartelijk dank!

Samyra van Roy

Groot nieuws voor iedereen die een blijvend liefdevolle relatie (en goede relaties met anderen) belangrijk vindt!

Veel mensen weten niet wat ze moeten doen om hun relatie met partner en kinderen blijvend liefdevol en verbonden te maken. Na verloop van tijd lijkt er toch iets te veranderen en is de relatie niet meer zo sprankelend of ontstaan er echt problemen en gaan mensen uit elkaar. Kijk maar naar de oplopende scheidingscijfers. Terwijl je nu gewoon kunt leren hoe je dat voorkomt en zelfs een betere relatie creëert dan ooit!

Er bestaat een bijzonder effectief systeem om je relatie te ontwikkelen tot een diep verbonden, blijvend liefdevolle relatie. Dit is zowel voor stellen die hiermee worstelen als voor stellen die nog steeds in goede harmonie zijn. Het onderzoeksechtpaar dat deze methode ontwikkelde: Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt uit de VS. Ze schreven een beroemd boek: Getting The Love You Want, dat 4 miljoen exemplaren verkocht. Hun methode hielp zelfs Oprah Winfrey’s relatie te redden, waarna ze wel 17 keer in haar talkshow werden uitgenodigd! Kijk in dit korte fragment van een interview wat Oprah zegt over hun boek: https://youtu.be/zTH7qrh2UgQ?t=34 01:48 min.

Harville en Helen komen binnenkort éénmalig naar Nederland voor het geven van een lezing en twee workshops in Hotel Oud-London in Zeist: Klik hier voor hun persoonlijke uitnodiging: https://vimeo.com/315335143/8ec6def12b 01:36 min
Op vrijdagavond 31 mei geven ze een lezing over hun verbazend effectieve systeem voor relatieverbetering. De Nederlandse vertaling van hun boek komt die dag uit onder de titel Krijg de Liefde die je wilt en zal dan te koop zijn.
Op zaterdag 1 juni geven ze een Relatieworkshop voor stellen. Twee personen voor de prijs van één! Kan je partner niet meekomen, neem dan een goede vriend of vriendin mee om de oefeningen samen mee te doen.
Op zondag 2 juni geven ze een workshop voor professionals: (relatie)therapeuten, maar ook coaches, trainers, mediators en mensen die in het bedrijfsleven werken en met deze methode conflicten willen helpen oplossen en een betere sfeer en verbinding willen creëren op de werkvloer. Deze methode werkt voor alle soorten relaties!

Dit wordt georganiseerd door uitgeverij van de Nederlandse uitgave van hun boek, Succesboeken.nl .
Boek snel je tickets, vol is vol! Voor meer informatie en tickets: https://succesboeken.nl/?Pg=weekendkrij ... c=9AF97AA8

Je kunt ook mij een e-mail sturen als je meer informatie wenst.

Met vriendelijke groet,
Samyra van Roy
Loving Life
e-mail: SAMYRAetLOVING-LIFE.NL vervang et met @ (deze schrijfwijze is om spam te voorkomen)
www.loving-life.nl

Plaats reactie