WIE IS MICHELE - website tekst + YouTube kanaal

YouTube video's, de links en vertaling van de gesproken tekst.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 18608
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

WIE IS MICHELE - website tekst + YouTube kanaal

#1 Bericht door Anna » za dec 23, 2017 7:03 pm

WIE IS MICHELE

Dit is de door mij vertaalde tekst over haar op haar website:
https://fromsurviving2thriving.com/

Michele Lee Nieves is life coach, auteur en content creator (zorgt voor verspreiding van informatie in de media) die zich bezighoudt met het helpen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van narcistische mishandeling, door een ouder, echtgenoot, vriend(in), familielid of collega.

Achtergrond
Ze werd opgevoed door een narcistische moeder en deed een zelfmoordpoging toen ze 15 was, omdat de dood een troost leek en aantrekkelijker dan te leven, door de overweldigende gevoelens van 'nooit goed genoeg' zijn.

Nadat ze die bijna fatale poging overleefde, zag Michele zich genoodzaakt weg te gaan van huis om te kunnen overleven en vertrok op 16-jarige leeftijd, liet alleen een briefje achter op haar moeders bed. Zonder geld op zak, geen plek om naartoe te gaan en alleen het intuïtieve gevoel dat alles beter was dan waar ze was, vertrok ze en keek nooit meer om.

Ze dacht dat ze door weg te lopen veilig zou zijn; ze had geen idee dat ze zich aangetrokken zou voelen tot alles wat vertrouwd was. Als empaat en people pleaser had ze geen idee dat narcisten haar zouden aantrekken en ze nog eens 15 jaar lang met andere kwaadaardige narcisten om zich heen zou leven.

De geschiedenis heeft een merkwaardige manier om zichzelf te herhalen, en opnieuw vertrok ze, liet een briefje achter, had geen geld en geen plek om naartoe te gaan en had deze keer daarbij ook nog eens twee kinderen onder haar arm. Bang, maar gewapend met de wetenschap dat ze zichzelf en, nog belangrijker, haar kinderen beschermde, verzamelde ze de kracht om dat giftige leven te verlaten.

Toen ze uiteindelijk na 31 jaar mishandeld te zijn leerde wat narcisme is, viel alles op z'n plaats, de ontbrekende puzzelstukjes zorgden ervoor dat nu alles in elkaar paste.

Michele's missie
Het 'begrijpen' was echter niet genoeg voor haar... ze wilde vrij zijn, zich gezond voelen van binnen, van zichzelf houden en de meest ware en beste versie van zichzelf worden.

Het kostte tijd, moeite en veel zelfcompassie en geduld, maar HET WAS DE MOEITE WAARD !!!

Michele helpt nu andere mensen om hun beschadigingen die het gevolg zijn van de narcistische mishandeling te overwinnen. Zodat ook zij helemaal kunnen worden wie ze zijn en succesvol zijn in het leven!

Michele is iemand die het zelf allemaal heeft meegemaakt en aan den lijve ondervonden wat de traumatische gevolgen zijn van narcistische mishandeling. Zij begrijpt de lange, onbekende en moeilijke weg naar herstel. We moeten allemaal die reis ondernemen om te helen en te herstellen, maar we hoeven het niet alleen te doen.

Wat ze heeft bereikt
Duizenden mensen zijn gesteund, aangemoedigd en verlicht door haar YouTube-kanaal, waar je wordt uitgenodigd om mee te doen met naar reis naar heling en uiteindelijk net als zij anderen te kunnen inspireren en helpen op hun eigen persoonlijke reis .

Haar videoconferencing, e-mail ondersteuning en coaching zijn van onschatbare waarde gebleken als aanvulling op de bestaande traditionele vormen van psychotherapie. Michele heeft duizenden exemplaren van haar interactieve zelfhulpboek in PDF-vorm verkocht met de titel 'I Miss Me And I Want Me Back' ('Ik mis mij en ik wil me terug'), een uitstekend hulpmiddel om onopgeloste trauma's uit het verleden te helpen helen, om door de intense emotionele pijn van de narcistische mishandeling heen te breken, en uiteindelijk het belang van zelfzorg en zelfliefde te ontdekken en te delen.

Ze heeft ook de PDF met de titel "When The Devil's The Defendant" (Als de duivel de verdachte is') beschikbaar gesteld, die is ontworpen om slachtoffers te helpen die naar de rechter gaan voor voogdij en/of bezoekregeling met een narcist. Naar de rechter gaan voor de voogdij of een bezoekregeling is al stressvol genoeg, maar als de andere ouder een narcist is wordt die stress een regelrechte nachtmerrie. Velen van ons vertrouwen erop dat de waarheid zal zegevieren, dat gerechtigheid altijd zal worden gediend en dat het rechtssysteem zich daarop richt. Een narcist echter verandert in de rechtszaal in een totaal andere persoon en die onechte versie van hemzelf wordt niet alleen geloofd door advocaten, rechters en psychiaters, maar het triggert ook reacties bij het slachtoffer die dan al haar geloofwaardigheid wegnemen. Deze pdf is ontworpen om slachtoffers, vaders of moeders, te helpen op de beste manier voor de belangen van hun kinderen te vechten tegen de narcist. Weten wat je kunt verwachten, weten hoe je jezelf moet presenteren en hoe je je bewijsmateriaal kunt verzamelen, is van vitaal belang, en deze PDF, samen met de hulp van elke individuele advocaat, heeft duizenden 'thrivers' geholpen om zich voor te bereiden op de strijd van hun leven.

Andere beschikbare services
Michele biedt coaching via Zoom Conferencing, (een gratis app), evenals e-mail ondersteuning en heeft met mensen over de hele wereld gewerkt vanuit onder andere Noorwegen, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, India en Mexico. Omdat ze het grootste deel van haar reis om te helen alleen heeft moeten maken, is het haar doel om ervoor te zorgen dat iedereen die hulp wil en nodig heeft bij hun herstel een meelevende en zorgzame helpende hand krijgt van iemand die het echt begrijpt.

Haar YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC6Wl7W ... TDbAM3J7Fw

Plaats reactie