Welkom! en lees hier meer over dit forum

Voor mededelingen of advertenties, bijvoorbeeld als je wilt weten of er in jouw buurt belangstelling is om een Norwoodgroep te beginnen.
Gesloten
Bericht
Auteur
Anna
Site Admin
Berichten: 18759
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

Welkom! en lees hier meer over dit forum

#1 Bericht door Anna » ma sep 11, 2006 11:26 am

Het Norwoodgroep Forum bestaat uit vijf open forums:

1. het 'Gastenboek',
2. het 'Prikbord' (voor advertenties o.a. voor vrouwen die een Norwoodgroep
zoeken of willen opzetten),
3. 'Boeken' en
4. 'Norwood-therapeuten'
5. De Twaalf Stappen
(hier kom je door te klikken op:
index.php )

en een besloten (verborgen) forum:
6. de Online Norwoodgroep:
https://www.norwoodgroep.nl/agenda_online.html

De open forums zijn toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan er alle berichten lezen (dus ook de mensen die zich niet geregistreerd hebben). Om zelf berichten te kunnen plaatsen moet je je eerst registreren. Dit doe je bij 'Registreer' rechts bovenaan bij het forum.

De Online Norwoodgroep (besloten/verborgen forum) is alleen toegankelijk voor geregistreerde vrouwen die een autorisatie van mij hebben gekregen. Vrouwen die het boek 'Als hij maar gelukkig is' van Robin Norwood hebben gelezen (ook het laatste gedeelte over het herstel en het belang van de zelfhulpgroep), die zich herkennen in de problematiek die daarin wordt beschreven, die serieus en actief aan zichzelf willen werken aan de hand van de Twaalf Stappen en het herstelplan van Robin Norwood (hoofdstuk 10 uit 'Als hij') en die hun ervaringen op dit pad met andere vrouwen willen delen.
Daarnaast is het een plek waar je de gelegenheid krijgt te leren wat de methode die ik ontwikkeld heb inhoudt en hoe je die kunt toepassen in je eigen leven om je leven te verbeteren.

Als je interesse hebt in deelname aan de Online Norwoodgroep, stuur dan een e-mail bericht naar anna@norwoodgroep.nl , vertel wie je bent (evt. ook je 'gebruikersnaam', als je die al hebt) en waarom je toegang wilt tot dit besloten forum.

Na registratie op het Norwoodgroep Forum krijg je een automatisch gegenereerd e-mail bericht. Dit betekent niet dat je dan toegang hebt tot de Online Norwoodgroep (het besloten forum)!

Voor informatie over relatieverslaving, over Norwoodgroepen in Nederland en België, het opzetten van een Norwoodgroep en relevante zelf-therapie methoden, zie de website: http://www.norwoodgroep.nl

Hartelijke groeten,
Anna Schmitz

Anna
Site Admin
Berichten: 18759
Lid geworden op: vr nov 05, 2004 10:09 pm

#2 Bericht door Anna » wo apr 11, 2012 1:00 pm

BEHALVE DIT FORUM IS ER OOK EEN NORWOODGROEP WEBSITE

met veel informatie over relatieverslaving, over Norwoodgroepen in Nederland en België, het opzetten van een Norwoodgroep en interessante teksten die tot steun kunnen zijn bij je herstelproces ('relevante zelf-therapie methoden').

Zie de website: https://www.norwoodgroep.nl/

Gesloten